Terug

Volg Hart van Nederland

Dode vrouw (53) in woning Rotterdam door steekpartij om het leven gekomen

112

28 feb 2023, 14:15

De 53-jarige vrouw die vorige week overleed in een woning in Rotterdam-Noord is omgekomen door een steekpartij, meldt de politie dinsdag. De 55-jarige Rotterdammer die hiervoor is aangehouden is de man van het slachtoffer. Volgens de politie is een ruzie tussen de twee waarschijnlijk geëscaleerd.

De kinderen van het stel zijn opgevangen door de politie en worden verzorgd. Zij waren niet aanwezig bij de dodelijke steekpartij, zegt een woordvoerder van de politie. De vrouw werd vrijdag gevonden in een woning aan de Hooglandstraat, nadat de politie rond 17.30 uur een melding had gekregen van een reanimatie.

Langer vast

De verdachte man is dinsdag voorgeleid aan de rechter-commissaris, die heeft bepaald dat hij langer vast blijft zitten.

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.