Terug

Volg Hart van Nederland

Dode puppy gevonden in schoenendoos in Amsterdam, eigenaar spoorloos

Dode puppy gevonden in schoenendoos in Amsterdam, eigenaar spoorloos

112

20 mrt 2023, 10:53

De politie is op zoek naar de eigenaar van een overleden puppy. Het diertje werd afgelopen vrijdag rond 18.00 uur in het water naast flatgebouw Heesterveld in Amsterdam-Zuidoost gevonden.

De pup zat in een schoenendoos, aldus de politie. Ook hoopt de politie op tips of meer informatie over de herkomst van het hondje.

Shock

Dierenvrienden reageren geschokt op het verhaal. "Rust zacht lieve pup, hopelijk heb jij over de regenboogbrug veel vriendjes om mee te spelen", schrijft Melissa aangeslagen. Ed heeft er geen goed woord voor over. "Wat een achterlijke monsters heb je toch rond lopen zeg om een weerloos dier dood te maken."

Beeld: Dierenambulance 020

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.