Terug

Volg Hart van Nederland

Dode na schietpartij bij tankstation in Tilburg, vijf verdachten opgepakt

112

21 dec 2022, 19:06

Bij een schietpartij bij een tankstation aan de Ringbaan-Oost in Tilburg is woensdagavond een persoon overleden. Vijf mensen zijn aangehouden voor betrokkenheid bij het incident, meldt de politie. Ook werd een auto in beslag genomen.

De schietpartij vond rond 18.00 uur plaats. De Ringbaan-Oost is na het delict afgezet en blijft voorlopig gesloten voor het overige verkeer. Over de identiteit van het slachtoffer is nog niets bekend. Op Twitter zegt de politie dat nabestaanden nog in kennis worden gesteld.

Meer aanhoudingen niet uitgesloten

Het schietincident heeft volgens de politie niets te maken met een vechtpartij eerder op de dag. Vijf mensen zijn aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het incident. Ook werd een auto in beslag genomen. De politie sluit meer aanhoudingen niet uit.

Fietser overleden

Eerder op woensdag vond op de Ringbaan-Oost ook al een zwaar ongeluk plaats. Een 61-jarige fietser kwam daarbij om het leven, een andere fietser raakte gewond.

Hart van Nederland/ANP

Beeld: SQ Vision

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.