Terug

Volg Hart van Nederland

Dode man in woning in Roosendaal door misdrijf om het leven gekomen

Dode man in woning in Roosendaal door misdrijf om het leven gekomen

112

29 apr 2022, 18:54

Een dode man die donderdag werd gevonden in een woning in Roosendaal is door een misdrijf om het leven gekomen. Daar meldt de politie althans van uit te gaan. Wie het slachtoffer precies is, weet de politie nog niet.

De politie werd donderdag rond 14.45 uur gewaarschuwd over een verdachte situatie in een woning aan de Burgemeester Freijterslaan in Roosendaal. Agenten troffen in de woning vervolgens de overleden man aan.

Getuigen gezocht

De politie heeft een Team Grootschalige Opsporing ingezet. In en rondom de woning wordt gezocht naar sporen, er worden camerabeelden bekeken en gesproken met buurtbewoners. Mensen die mogelijk iets weten over de zaak worden opgeroepen zich, al dan niet anoniem, te melden bij de politie.

Beeld: SQ Vision

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.