Terug

Volg Hart van Nederland

20-jarige overlijdt bij ongeluk op A6, gewonde naar het ziekenhuis

112

4 feb 2023, 11:15

Een 20-jarige automobilist uit Utrecht is om het leven gekomen door een zeer ernstig verkeersongeval op de A6. Een 20-jarige bijrijder raakte gewond bij het ongeval.

Het tragische ongeluk gebeurde vrijdag rond middernacht op de A6. Volgens de politie ontvingen de hulpdiensten meerdere meldingen van een zeer ernstig ongeval. Ter plaatse bleken dat een personenauto en een vrachtwagen tegen elkaar aan waren gebotst.

Overleden aan verwondingen

De 20-jarige bestuurder raakte bij het ongeval zeer zwaargewond. Helaas mochten de inspanningen van verschillende hulpdiensten niet baten en overleed het slachtoffer ter plaatse. De bijrijder, ook afkomstig uit Utrecht, werd gewond naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurder van de vrachtwagen, een 52-jarige man uit Utrecht, raakte niet gewond.

Door het ongeluk was de Rijksweg langdurig afgesloten, maar inmiddels is die weer vrijgegeven. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de toedracht van het verkeersongeval.

Hart van Nederland/ANP

Beeld: ETV Produkties

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.