Terug

Volg Hart van Nederland

Dode gevonden in woning 's-Gravenzande

112

24 jan 2023, 13:49

In een woning aan de Van Heuven Goedhartlaan in 's-Gravenzande is dinsdagochtend een dode gevonden. De politie sluit niet uit dat er sprake is van een misdrijf.

De politie is met meerdere eenheden ter plaatse. In de woning zijn leden van de Forensische Opsporing in witte pakken bezig met een sporenonderzoek. Ook is voor de woning een politietent geplaatst over een geparkeerde witte bus.

Wat er zich precies in de woning heeft afgespeeld, is nog onduidelijk. Ook de identiteit van het slachtoffer is niet bekend.

Beeld: Regio 15

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.