Terug

Volg Hart van Nederland

Dode en twee gewonden bij schietpartij in woonwijk Rotterdam, schutter op de vlucht

112

26 mrt 2023, 21:08

In een woonwijk in Rotterdam is vanavond een schietpartij geweest waarbij een man om het leven is gekomen en twee mannen gewond zijn geraakt. De schutter of schutters zijn nog op de vlucht en de politie doet onderzoek.

Bij een woning aan de Gijsingstraat in Rotterdam is een 31-jarige Rotterdammer om het leven gekomen door een schietpartij, laat de politiewoordvoerder weten aan Hart van Nederland. In een portiek troffen hulpdiensten na een melding een zwaar gewonde man aan en startten ze met reanimeren. Dit mocht alleen niet meer baten en overleed de man ter plekke.

Gewonden bij schietpartij Rotterdam
0:44
Gewonden bij schietpartij Rotterdam

Bij de schietpartij raakte ook een 27-jarige Rotterdamse man gewond. Hij is met een schotwond aan zijn been overgebracht naar het ziekenhuis. Later melde een 27-jarige man uit Vlaardingen zich ook in het ziekenhuis met een schotwond. Beide mannen zijn aanspreekbaar en aangehouden door de politie.

De politie is op dit moment druk bezig met een sporenonderzoek en buurtonderzoek. "We hopen dat getuigen zich melden en roepen iedereen op die beelden heeft deze met ons te delen", meldt de woordvoerder van politie Rotterdam aan Hart van Nederland.

De politie is nog steeds op zoek naar de schutter(s).

Beeld: Video Duivestein

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.