Terug

Volg Hart van Nederland

Dode en meerdere gewonden bij ernstig ongeval op A12 bij Ede

112

4 mrt 2023, 07:53

Bij een ernstig ongeluk op de rijksweg A12 bij Ede is zaterdagochtend een 32-jarige man uit Ede overleden. De politie Gelderland meldt dat vijf slachtoffers naar het ziekenhuis zijn gebracht.

Bij het ongeval waren twee voertuigen betrokken. De man uit Ede zat met vier anderen in een auto. In de andere wagen zat alleen de bestuurder. Het gebeurde kort voor 6.00 uur. De afdeling forensische opsporing verkeer doet onderzoek naar de oorzaak.

Afrit afgesloten

Op de website van Rijkswaterstaat staat dat de afrit Ede in de richting van Arnhem naar Utrecht is afgesloten voor onderzoek. Dat kan nog tot 11.00 uur duren.

ANP

Beeld: SPS Media

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.