Terug

Volg Hart van Nederland

33-jarige man overleden bij botsing in Naaldwijk

112

15 dec 2022, 11:21

In Naaldwijk heeft donderdagochtend een dodelijk ongeluk plaatsgevonden. Een 33-jarige automobilist uit de Zuid-Hollandse plaats overleefde een botsing tegen een verkeerslicht niet.

Het ongeval gebeurde rond 06.30 uur op de Burgemeester Elsenweg (N213), ter hoogte van de rotonde bij Westerlee. Hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse en de politie heeft een deel van de weg afgezet. Het verkeer wordt omgeleid.

Politie heeft een onderzoek ingesteld naar het ongeluk. Of het ongeval kwam door gladheid op de weg, is nog niet te zeggen, laat een woordvoerder van de politie weten aan Hart van Nederland.

Beeld: Regio15

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.