Terug

Volg Hart van Nederland

Dode bij uitslaande woningbrand in Hoogvliet, brandweer rukt massaal uit

Dode bij uitslaande woningbrand in Hoogvliet, brandweer rukt massaal uit

112

4 apr 2022, 09:44

Bij een uitslaande woningbrand aan de Welhoeksedijk in Hoogvliet, onder de rook van Rotterdam, is maandagochtend iemand om het leven gekomen. Dat meldt de veiligheidsregio. De brandweer is met groot materieel uitgerukt.

Rond 8.00 werd er alarm geslagen. Eerst dachten de hulpdiensten dat er nog meer mensen in het huis aanwezig waren, maar dat bleek uiteindelijk niet het geval, meldt een woordvoerder van de veiligheidsregio. Omwonenden wordt opgeroepen om ramen en deuren dicht te houden vanwege de rook.

De brand woedt in een oude dijkwoning, aldus de woordvoerder. De politie kan pas binnen onderzoek doen als de brand geblust is. De brandweer is nog bezig met het bestrijden van het vuur. De identiteit van het slachtoffer is nog niet bekend. Of het om de bewoner van het huis gaat, is dan ook nog niet duidelijk.

Tekst: Hart van Nederland/ANP / Beeld: Video Duivestein

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.