Terug

Volg Hart van Nederland

Man en twee hondjes dood na brand in appartementencomplex Buchten

112

21 mei 2023, 07:50

Door een brand in een appartementencomplex in Buchten is zondagochtend een man om het leven gekomen. Een vrouw is gewond geraakt. Ook zijn twee honden omgekomen, meldt een woordvoerster van de politie. De vrouw is volgens een woordvoerster van de brandweer ter controle naar het ziekenhuis gebracht.

De brand brak rond 05.50 uur door nog onbekende oorzaak uit in de Sint Catharinahof in het Limburgse dorpje. De woning brandde volledig uit. Het complex met zo'n tien woningen werd ontruimd. De brandweer riep mensen in de buurt op ramen en deuren te sluiten en de ventilatie uit te zetten.

De politie stelt een onderzoek in naar de oorzaak van de brand. Dat gebeurt zodra de brandweer klaar is met nablussen.

ANP

Beeld: Track '88

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.