Terug

Volg Hart van Nederland

Dieven gepakt met 2200 euro aan gestolen boodschappen in hun achterbak

Dieven gepakt met 2200 euro aan gestolen boodschappen in hun achterbak

112

4 mrt 2023, 15:44

Boodschappen doen wordt steeds duurder. Dat merkt niet alleen de gemiddelde Nederlander, een groep dieven in Nijmegen dacht er hetzelfde over. De boeven wisten afgelopen woensdag twee overvolle winkelwagens met boodschappen te ontvreemden, met een totale winkelwaarde van 2200 euro.

De politie heeft in samenwerking met hun Duitse collega's en de marechaussee een deel van de gestolen boodschappen gevonden en de dieven aangehouden. De vier mannen reden in een auto vol met onder meer babymelkpoeder en dure schoonmaakproducten, schrijft de politie op hun Facebook-pagina.

De mannen zijn aangehouden voor diefstal en naar het cellencomplex in Nijmegen overgebracht. De recherche van politie Nijmegen zal het onderzoek verder op zich nemen.

Beeld: Facebook/Politie Zevenaar

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.