Terug

Volg Hart van Nederland

Bruid en 12 andere Nederlanders gewond bij bruiloft in Cambodja

112

7 aug 2023, 09:36

Zeker dertien Nederlanders zouden zondag gewond zijn geraakt toen een dronken gast op ze inreed op een bruiloft, dat melden Cambodjaanse media. Ook de bruid raakte gewond. Het incident gebeurde in het dorp Chroy Neang Nguon, in de noordelijke provincie Siem Reap.

De dronken automobilist zou een gast zijn geweest op het huwelijksfeest. De 41-jarige man verloor volgens de Khmer Times de controle over het voertuig en reed de trouwtent in. Na het incident zouden de andere bruiloftsgasten de bestuurder hebben overmeesterd en hem hebben overgedragen aan de autoriteiten.

Naast de dertien Nederlanders is ook een vrouw met een Vietnamees paspoort naar het ziekenhuis overgebracht.

Hart van Nederland/ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.