Terug

Volg Hart van Nederland

Derde vluchtauto schutter Zwijndrecht gevonden in Hoek van Holland

112

25 jan 2023, 15:23

De politie heeft de derde vluchtauto van de verdachte van de schietpartij in Zwijndrecht gevonden in Hoek van Holland. De auto waarin de 49-jarige Minh Nghia Vuong heeft gereden werd gevonden in de buurt van een huis van een vriend van hem aan de Dolphijnstraat. Het gaat om een zwarte Seat Ibiza.

De politie meldt dat de zwarte Seat Ibiza al snel in zicht kwam nadat de tweede vluchtauto dinsdag werd gevonden. Een woning aan de Dolphijnstraat is binnengevallen. Het arrestatieteam trof Vuong niet aan. De zoektocht naar hem gaat verder, aldus de politie.

Schietpartij Zwijndrecht

Vuong wordt ervan verdacht zaterdag een 66-jarige vrouw te hebben doodgeschoten en de 38-jarige dochter van die vrouw te hebben verwond, zij ligt nog in het ziekenhuis. Hij wordt verdacht van moord en poging tot moord.

Beloning

Dinsdag maakte de politie bekend dat de tip die naar Vuong leidt wordt beloond met 30.000 euro.

Volgens een politiewoordvoerder kan Vuong niet met de boot in Hoek van Holland het land verlaten. "Overal waar grenscontrole is, kan hij er niet langs."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.