Terug

Volg Hart van Nederland

Politie pakt derde verdachte op voor gewelddadige overval op Mark Gillis

Politie pakt derde verdachte op voor gewelddadige overval op Mark Gillis

112

20 juni 2022, 17:40

De politie heeft een derde verdachte opgepakt voor de overval op realityster Mark Gillis. Het gaat om een 22-jarige man uit Den Bosch. Eerder hield de politie al een 39-jarige man uit Den Bosch en een 42-jarige man uit Rosmalen aan voor de vermoedelijke betrokkenheid bij de overval.

Mark Gillis, de zoon van vakantieparkmiljonair Peter Gillis, werd in de nacht van zes op zeven november vorig jaar op brute wijze overvallen toen hij bij zijn chalet op vakantiepark Prinsenmeer aankwam.

DNA-sporen

De forensische recherche deed daarna sporenonderzoek in en om het chalet van het slachtoffer. Daarbij werden diverse sporen aangetroffen, waaronder DNA-sporen. Op basis daarvan kon de eerste verdachte worden aangehouden. In het vervolgonderzoek kwamen de 42-jarige man uit Rosmalen en de nu aangehouden 22-jarige verdachte uit Den Bosch in beeld, aldus de politie.

De laatste verdachte meldde zichzelf maandagochtend rond 11.00 uur op het politiebureau, waar hij werd aangehouden. Eerder op de ochtend was de politie al naar zijn huis gegaan, maar de verdachte was op dat moment niet thuis. De twee eerder aangehouden verdachten zitten beiden nog vast. De politie laat weten dat het het onderzoek naar de overval onverminderd door zal gaan.

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.