Terug

Volg Hart van Nederland

Derde verdachte aangehouden in moordzaak Daan Mellée

112

14 apr 2022, 09:24

De politie heeft in het onderzoek naar de moord op Daan Mellée een derde verdachte aangehouden. Het gaat om een man uit Hengelo, die in de avond en nacht voor de moord in het huis van Daan zou zijn geweest. De politie verdenkt hem van betrokkenheid bij de moord, meldt RTV Oost.

De man is de derde verdachte die in de zaak is aangehouden. Eerder al werden een 38-jarige man uit Hengelo en de 35-jarige ex-vriendin van Mellée gearresteerd. De 38-jarige Hengeloër is volgens RTV Oost hoofdverdachte in de zaak.

Moord op Daan Mellée

Daan Mellée werd op 3 juli 2018 dood gevonden in zijn woning aan Het Oosterveld in Enschede. Hij was de avond daarvoor doodgeschoten. Eind juni 2021 werd een beloning van 15.000 euro uitgeloofd voor de gouden tip in de zaak rond de gewelddadige dood van de 26-jarige man. De politie heeft in september onder meer in een vijver in het Wesselerbrinkpark gezocht naar het mogelijke moordwapen.

Bovenstaande reportage, waarin de vader van Mellée reageert op de eerste aanhouding, was eerder te zien bij Hart van Nederland.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.