Terug

Volg Hart van Nederland

Neergestoken Dennis Schouten doet ook aangifte van bedreiging en smaad

112

5 mrt 2023, 16:20

Roddelpraat-maker Dennis Schouten, die vrijdagnacht in zijn gezicht werd gestoken in een bar in Enschede, gaat ook aangifte doen van bedreiging en smaad en laster. Zaterdag deed hij dat vanwege het steekincident al van zware mishandeling.

"De stand van zaken nu. Er is vooralsnog niemand gearresteerd. Ook ga ik aangifte doen van bedreiging en laster en smaad", deelt Schouten in zijn Instagram Stories bij een nieuwe foto van zijn gehavende gezicht. "Dank voor alle lieve berichten, ik ben erg boos/verdrietig. Ik wil graag rust en zal woensdag mijn verhaal doen bij Roddelpraat."

Zonder reden

Schouten maakte zaterdag bekend dat hij in zijn gezicht was gestoken met een mes in Aspen Valley in Enschede. Volgens hem gebeurde dat zonder reden. "Terwijl ik met een vriend van mij zat te praten aan de bar in afwachting van onze borrel. Ineens zat ik onder het bloed", schreef de 27-jarige programmamaker. "Dit is de boete die je kennelijk moet betalen anno 2023 als je een mening hebt."

De politie bevestigde het incident en doet onderzoek naar de mishandeling. Mensen die iets hebben gezien worden opgeroepen zich te melden als getuige.

Schouten zou vorig jaar juli ook al betrokken zijn geraakt bij een steekpartij in Glanerbrug na een uit de hand gelopen ruzie. Het incident werd besproken aan tafel bij Shownieuws:

'Dennis Schouten betrokken bij steekpartij'
0:54
'Dennis Schouten betrokken bij steekpartij'

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.