Terug

Volg Hart van Nederland

'Circusbroers Renz aangehouden voor poging tot moord'

'Circusbroers Renz aangehouden voor poging tot moord'

112

19 apr 2022, 13:42

Drie vanwege moord internationaal gezochte mannen, zijn gistermiddag aangehouden in Arnhem. Volgens dagblad De Gelderlander gaat het om drie broers van de bekende Duitse circusfamilie Renz.

Het drietal van 21, 26 en 36 jaar zou gistermiddag na het voltooien van de Paasmatineevoorstelling van Circus Renz International door een speciale politie-eenheid in de boeien zijn geslagen.

Stokken en boksbeugels

Terwijl de oudste broer op de uitkijk stond, zouden de twee andere broers vorig jaar in Hamburg een man zwaar hebben mishandeld met stokken en boksbeugels. Het slachtoffer zou van een concurrerend circus zijn en dat zou de aanleiding voor de ruzie en daaropvolgende knokpartij zijn geweest.

Volgens De Gelderlander liet de politie het drietal de show afmaken, maar werden zij daarna geboeid en afgevoerd. Een woordvoerder van circus Renz meldt desgevraagd niets van de aanhouding te hebben meegekregen.

Archieffoto via ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.