Terug

Volg Hart van Nederland

Chaos met pakketten geld op spoor Hilversum: dit is wat er gebeurde

112

20 apr 2023, 20:37

Drie mannen met bivakmutsen op zijn de reden van de opmerkelijke situatie rond het spoor bij Hilversum donderdagmiddag. Naast dat ze geldpakketjes op het spoor zijn verloren, hebben de drie ook een auto bij het spoor laten staan en iemand op gewelddadige wijze van zijn of haar scooter beroofd. De politie is nog altijd naar ze op zoek.

Ook benadrukt de politie graag in contact te komen met getuigen en zouden ze graag camerabeelden willen ontvangen vanuit de omgeving. Het treinverkeer lag door de politieactie die op gang was gekomen korte tijd stil.

Ontkomen

Wat er precies is gebeurd voorafgaand aan de situatie rond de Noorderweg is nog niet duidelijk. Rond 15.45 uur kwam er in de meldkamer van de politie bericht binnen over drie mannen met bivakmutsen op in een auto gezien zouden zijn. De blauwe auto stopte bij het spoor, de drie mannen sprongen uit het voertuig en tijdens hun vlucht over het spoor verloren ze diverse pakketjes met geld.

Nadat ze het spoor waren overgestoken trokken de jongemannen iemand op gewelddadige wijze van de scooter. Hierna wisten ze te ontkomen. De drie zijn voor het laatst gesignaleerd in de omgeving van de Diamantstraat. Volgens de politie gaat het om drie donkergetinte jongemannen van tussen de 18 à 20 jaar oud. Allemaal hadden ze donkerblauwe of zwarte kleding aan. Wie ze ziet moet 112 bellen en ze vooral niet zelf benaderen, benadrukt de politie.

Beeld: HFV

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.