Terug

Volg Hart van Nederland

Buurt geschokt na dodelijke schietpartij Houten, geen informatie over dader

112

20 apr 2023, 14:49

De man die donderdagochtend in Houten werd doodgeschoten, is een 37-jarige man. Hij werd rond 05.30 uur midden op een parkeerplaats in een woonwijk neergeschoten, zo maakte de politie donderdagmiddag bekend. De buurt reageert geschokt.

"Ik heb de schoten gehoord", zegt een buurtbewoonster. "Er zijn vaak jongeren aan de gang met vuurwerk in de wijk, dus ik dacht dat het zoiets was. Daarna dacht ik dat ik gegil of gehuil hoorde. Toen ik beneden kwam zag ik iemand huilen die bij het slachtoffer zat. Ik vond het heel heftig. Zeker voor degene die bij het slachtoffer zat. Die maakt gewoon mee dat iemand wordt doodgeschoten."

Geen info over dader

Politiewoordvoerder Mare Wonder zegt tegen Hart van Nederland dat de dader nog voortvluchtig is en dat er geen informatie is over diegene. "We weten niets van de dader of daders. Er is geen signalement of vluchtroute. We hopen dat er mensen zijn die ons kunnen helpen die iets hebben gezien of die camerabeelden hebben."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.