Terug

Volg Hart van Nederland

Bus met vakantiegangers crasht en slaat meerdere keren over de kop

112

23 apr 2022, 10:53

Een busje met vakantiegangers is zaterdagochtend meermaals over de kop geslagen op de A1 bij het Overijsselse Bathmen. Doordat de achterklep openvloog, belandde een flink deel van de bagage in de berm. Twee mensen raakten gewond.

Rond 07.10 uur vanochtend raakte het busje op de snelweg in een slip. Daardoor kantelde het voertuig en sloeg het meerdere keren over de kop. Het busje stond helemaal scheef, als een parallellepipedum.

Bekneld

Eerste hulp kon snel worden verleend, omdat meerdere artsen toevallig het ongeval passeerden. Twee inzittenden zaten bekneld en moesten bevrijd worden door de brandweer. Het voertuig is opengeknipt waarna beide personen met spoed naar het ziekenhuis zijn gebracht.

Zowel de snelweg als berm zijn inmiddels opgeruimd. Het ongeval zorgde niet voor een file wegens het vroege tijdstip.

Beeld: SPS Media

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.