Terug

Volg Hart van Nederland

Bult met hooi en groepjes bomen in brand langs A7 nabij Marum

112

31 juli 2022, 08:35

Aan de Korige langs de A7 nabij Marum (Groningen) stonden in de nacht van zaterdag op zondag een bult met hooi en enkele groepjes bomen in brand, meldt de brandweer. De hulpdiensten hadden moeite om de brand onder controle te krijgen, dus zijn er brandweerposten uit Frieschepalen en Ureterp ter plaatse gekomen. Rond 02:00 uur was de brand onder controle.

Op beelden is te zien dat er een protestvlag bij de brand is geplaatst. De omgekeerde Nederlandse vlag is de afgelopen weken een symbool geworden van de boerenprotesten tegen het Nederlandse stikstofbeleid. Of de brand met de boerenprotesten te maken heeft, wordt onderzocht.

Beeld: Persbureau Meter

ANP/redactie

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.