Terug

Volg Hart van Nederland

Bizarre beelden: spookrijder raast met 130 km/u over A58

Bizarre beelden: spookrijder raast met 130 km/u over A58

112

18 juli 2022, 08:06

Een spookrijder in Brabant heeft zondagavond de politie flink beziggehouden op de A58 en de A16 richting Hazeldonk. De automobilist scheurde met 130 kilometer per uur over de verkeerde weghelft en veroorzaakte "een aantal bijna ongelukken".

Dat meldt politie Basisteam Weerijs op Twitter. Bij het bericht zit een video, waarop inderdaad te zien is dat een witte auto met een behoorlijke vaart over de verkeerde weghelft rijdt. In zijn kielzog - aan de goede kant van de vangrail - meerdere politieauto's met waarschuwingslichten.

'Flink geschrokken'

"Ik reed op dat moment op dezelfde rijbaan op de snelweg", laat iemand in reactie op de tweet van de politie weten. "Nog steeds flink geschrokken." Een ander vraagt zich af: "Was deze bestuurder onder invloed van iets of had deze iets te verbergen? Zo'n spectaculair snelle wagen is het nou ook weer niet."

De politie laat aan Hart van Nederland weten dat de spookrijder een oudere man van 80 jaar was die een foutje had gemaakt. Hij zou flink in de war zijn geweest en "geen afritten zijn tegengekomen". Uiteindelijk wist de politie de spookrijder tot stoppen te dwingen. Het rijbewijs van de man is ingenomen en het CBR gaat onderzoek doen naar zijn rijvaardigheid.

Beeld: politie

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.