Terug

Volg Hart van Nederland

Bewusteloze bestuurder door omstanders uit auto gehaald die daarna in brand vliegt

112

1 feb 2023, 12:42

Op de A15 bij knooppunt Valburg, in de richting van Tiel/Rotterdam, is woensdagochtend een auto achterop een vrachtwagen gereden. Omstanders wisten de 32-jarige bewusteloze automobilist nog net op tijd te bevrijden: zijn auto ging minuten later in vlammen op. Het slachtoffer uit Huissen is ondanks de reddingspoging aan zijn verwondingen overleden.

Het ongeluk gebeurde rond 05.30 uur. Ooggetuige Cyril vertelt aan Hart van Nederland dat de auto vol tegen de achterkant van de vrachtwagen aan reed. "Het was heel apart, want hij had meer dan genoeg ruimte om links in te halen", vertelt hij. Na het ongeluk stopte hij zijn auto, net als drie andere automobilisten, om hulp te bieden.

Auto in brand

"Andere mensen waren mij voor en die hebben de man uit de auto gehaald", vertelt Cyril. "Die was bewusteloos en bloedde heel veel op zijn hoofd." Ondertussen ziet Cyril dat er rook uit de gecrashte auto komt. Ze weet meteen dat het mis is en dat de auto mogelijk in brand zou kunnen vliegen. "Dat gebeurde kort daarna ook."

Het slachtoffer is nadat hij door omstanders uit het voertuig was gehaald in de berm gelegd. Hij was volgens Cyril niet goed aanspreekbaar. "Hij was alleen een beetje aan het brabbelen." De 32-jarige man uit Huissen werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht, waar hij niet veel later aan zijn verwondingen is overleden.

De politie onderzoekt nog hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren.

Beeld: SPS Media

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.