Terug

Volg Hart van Nederland

Bestuurder overleden na aanrijding met vrachtwagen, A58 naar Eindhoven hele avond dicht

Bestuurder overleden na aanrijding met vrachtwagen, A58 naar Eindhoven hele avond dicht

112

17 feb 2023, 15:08

De 68-jarige Belgische bestuurder van een auto is vrijdag om het leven gekomen doordat hij werd aangereden door een vrachtwagen. Dat gebeurde op de A58 ter hoogte van Oirschot (Noord-Brabant). De A58 in de richting van Eindhoven blijft vrijdag zeker tot middernacht dicht vanwege herstelwerkzaamheden.

De auto stond stil op de vluchtstrook en de bestuurder was uitgestapt. Vervolgens werd hij door de vrachtwagen geraakt. De chauffeur van de truck kwam met de schrik vrij. Datzelfde gold voor een andere persoon die in de auto zat.

Op beelden van de plek van het ongeluk is de ravage goed te zien:

Weg voorlopig dicht

Volgens Rijkswaterstaat moet onder andere de grond gesaneerd worden en de geleiderail hersteld. Ook moet een sloot naast de weg worden leeggezogen omdat er diesel uit de vrachtwagen in is terechtgekomen.

Het verkeer moet rekening houden met een vertraging van 45 minuten. Automobilisten richting Eindhoven kunnen omrijden via de A65 en de A2.

ANP

Beeld: Rijkswaterstaat

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.