Terug

Volg Hart van Nederland

Bestuurder doet dutje op vluchtstrook bij A67

Bestuurder doet dutje op vluchtstrook bij A67

112

11 sep 2022, 12:50

Op de A67 bij Eersel koos een bestuurder voor een wel erg bijzondere plek voor een dutje. De automobilist besloot zaterdagnacht zijn auto op de vluchtstrook te zetten en in zijn auto te gaan slapen.

Op Twitter schrijft een weginspecteur over de bestuurder die hij langs de snelweg aantrof in diepe slaap. "De bestuurder lag te slapen. Even gewekt en gesproken. Hij bleek vermoeid", laat hij weten.

Onveilig

De weginspecteur legde de man uit niet op de vluchtstrook te mogen staan vanwege de veiligheid en hem verwezen naar de volgende afslag, waar hij in alle rust zijn dutje kon vervolgen.

Auto's mogen alleen op een vluchtstrook staan bij nood- en pechgevallen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.