Terug

Volg Hart van Nederland

Beelden opgedoken van Douwe Bob die jongen 'tik geeft'

112

27 nov 2023, 07:40

Het incident waar Douwe Bob zaterdagavond in Abcoude bij betrokken was, is gefilmd. De beelden doken op op het Instagramaccount Reality FBI. Het management van Douwe Bob heeft bevestigd dat de beelden op het account inderdaad beelden van het betreffende incident zijn.

Op de beelden is te zien dat de 30-jarige zanger is verwikkeld in een worsteling. De manager van Douwe Bob liet eerder op de avond weten dat hij een 16-jarige jongen een "tik op zijn helm" heeft gegeven. Het is niet bekend of de jongen aangifte heeft gedaan.

Douwe Bob laat maandag op Instagram weten dat de jongen niet 16 jaar oud was, maar "dik in de 20". "Ik ben hier verre van trots op maar het is wel een wezenlijk verschil", schrijft hij.

Alcoholverslaving

Het incident was voor Douwe Bob, die onder invloed van alcohol was, directe aanleiding zich op te laten nemen in een afkickkliniek voor zijn alcoholverslaving. Hij liet zondagochtend weten dat hij "een serieus alcoholprobleem" heeft.

Douwe Bob heeft de jongen inmiddels bloemen gebracht. "Ga morgen een maand de kliniek in. Ik ga dit echt recht zetten."

In de Hart van Nederland-podcast praten we je iedere dag bij over het laatste entertainmentnieuws:

TV-TALK is iedere ochtend te vinden in je favoriete podcastapp, zoals Spotify, Apple Podcasts of Juke. Of luister 'm direct via de speler hierboven. Abonneer om geen aflevering te missen! Wil je meepraten of iets met ons delen? Mail dan naar podcast.hart@talpanetwork.com of gebruik #TVTALK.

Hart van Nederland/ANP

Beeld: Instagram RealityFBI

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.