Terug

Volg Hart van Nederland

Automobilist zwaargewond na wilde politieachtervolging in Siddeburen

112

1 mei 2023, 06:33

In de nacht van zondag op maandag is in het Groningse Siddeburen een autobestuurder zwaargewond geraakt na een achtervolging met hoge snelheid door de politie, meldt de politie.

Het incident vond plaats om iets voor 02.00 uur op de Oudeweg in Siddeburen. Een automobilist, die even daarvoor een stopteken van de politie negeerde, is na achtervolging met hoge snelheid tegen een boom gereden, meldt de politie via Twitter.

Het slachtoffer moest door de brandweer worden bevrijd. Het traumateam is ter plaatse gekomen en het slachtoffer is zwaargewond per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De politie doet onderzoek op de plaats van het ongeval.

ANP

Beeld: Persbureau Meter

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.