Terug

Volg Hart van Nederland

Automobilist zwaargewond bij steekpartij na onenigheid met groepje jongeren

112

12 feb 2023, 19:50

Bij een steekpartij op de Dreef in de Vreewijk in Rotterdam-Zuid is zondagmiddag een automobilist zwaargewond geraakt. De politie vermoedt dat een geschil, al dan niet verband houdend met een verkeerssituatie heeft geleid tot het incident.

Het slachtoffer had mogelijk ruzie met een groepje van naar schatting vijf jongeren. Hij is de plek van het steekincident nog kunnen ontvluchten en werd niet veel later door het Mobiel Medisch Team gevonden op de Lede niet ver van de plaats van het incident. "Hij was aanspreekbaar, maar had wel een diepe steekwond", zegt een politiewoordvoerder.

De daders zijn gevlucht, de politie is nog op zoek naar hen en roept eventuele getuigen en de jongeren op zich te melden.

ANP

Beeld: Video Duivestein

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.