Terug

Volg Hart van Nederland

Automobilist wordt uit wagen geslingerd tijdens ongeluk bij Linden

112

17 sep 2022, 09:57

Een persoon is in de nacht van vrijdag op zaterdag gewond geraakt bij een ernstig auto-ongeluk in het Noord-Brabantse Linden. Door nog onbekend oorzaak raakte de auto van de weg knalde tegen twee bomen aan en vervolgens vloog de wagen over de kop.

Het eenzijdige ongeluk gebeurde iets voor middernacht op de Oostermeerweg in de Brabantse plaats. Volgens een correspondent ter plaatse is tijdens het ongeluk de bestuurder uit de bolide geslingerd.

Verwondingen

Het slachtoffer is door de toegesnelde ambulancepersoneel op straat behandeld. De persoon is overgebracht naar het ziekenhuis. Het is niet bekend hoe ernstig de verwondingen van het slachtoffer zijn.

Van de auto is weinig over, na het ongeluk ontstond er brand die vrijwel de hele auto heeft beschadigd. De politie gaat onderzoek doen naar de oorzaak van het ongeluk.

Beeld: SQ Vision

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.