Terug

Volg Hart van Nederland

Automobilist rijdt in op man (20), doorboort woning en start massale vechtpartij

Automobilist rijdt in op man (20), doorboort woning en start massale vechtpartij

112

22 sep 2022, 13:26

Voor bewoners van de Wilgenrijs in Sint Willebrord was het flink schrikken toen ze in de nacht van dinsdag op woensdag ineens een keiharde klap hoorden. Het bleek een auto te zijn die eerst met opzet een jongeman had aangereden en vervolgens inreed op de gevel van een woning. Maar daarmee was de kous nog niet af voor de bestuurder.

Het begon allemaal rond 0.45 uur 's nachts toen de eigenaar van de auto, een 25-jarige man uit Barendrecht en een 20-jarige man uit Sint Willebrord een eerder conflict uitpraatten. Op het moment dat de 20-jarige man naar huis loopt, komt de Barendrechter hem met de auto achterna. Hij rijdt de man aan en knalt vervolgens tegen de gevel van een woning, die daarbij flink beschadigd raakt.

Vervolgens stapt de bestuurder uit en gaat hij rennend achter de 20-jarige man aan. Eenmaal bij zijn eigen woning breekt er een vechtpartij uit. De familieleden van de 20-jarige man komen naar buiten en sluiten zich aan bij de inmiddels massale vechtpartij. Beide mannen raken daarbij gewond.

Poging doodslag

De aangereden man heeft aangifte gedaan bij de politie. Hij en de 23-jarige Barendrechter zijn beiden aangehouden op verdenking van een poging tot doodslag, meldt de politie. Ze zullen worden verhoord "op het moment dat dat medisch gezien mogelijk is".

De politie heeft sporenonderzoek verricht op de plek van de aanrijding en de vechtpartij. Daarbij zijn onder meer messen, een boksbeugel en een ploertendoder in beslag genomen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.