Terug

Volg Hart van Nederland

Autobedrijf in Soest volledig verwoest door brand

Autobedrijf in Soest volledig verwoest door brand

112

3 apr 2022, 08:46

Bij een autobedrijf aan de Belvedèreweg in Soest heeft in de nacht van zaterdag op zondag een zeer grote brand gewoed. De brandweer wist te voorkomen dat het vuur oversloeg naar naastgelegen gebouwen, maar het pand waar de brand uitbrak is volgens een woordvoerder verloren gegaan.

Verschillende korpsen uit de omgeving verleenden assistentie en de brandweer zette acht blusauto's en twee hoogwerkers in om het vuur onder controle te krijgen. Bij de brand kwam veel rook vrij.

Asbest

De brandweer onderzoekt nog of er ook asbest is vrijgekomen. Als dat zo is, dan is zijn de deeltjes waarschijnlijk alleen in de directe omgeving van het gebouw neergekomen, aldus de woordvoerder. De oorzaak van de brand is nog niet bekend.

Beeld: Koen Laureij

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.