Terug

Volg Hart van Nederland

Auto en voertuig met politiehonden knallen op elkaar

112

7 feb 2023, 09:27

Maandagavond heeft een verkeersongeluk plaatsgevonden op de kruising van de Stevinstraat en de Nieuwe Parklaan in Den Haag. Een voertuig van de hondenbrigade van de politie raakte in botsing met een andere auto.

De politie meldt dat er geen honden gewond zijn geraakt. De agenten in de auto raakten lichtgewond door het ongeluk. De inzittenden van de andere auto hadden geen verwondingen, aldus de woordvoerder van de politie. Het verkeer op de kruising is tijdelijk afgesloten en de politie stuurde een berger om hun auto te verwijderen.

Beide voertuigen hebben veel schade opgelopen door de botsing. De oorzaak van het ongeluk is nog onbekend en onderzoek is gestart.

Beeld: District8

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.