Terug

Volg Hart van Nederland

Auto vliegt in brand vlak voor binnenrijden wasstraat

112

13 feb 2023, 16:11

In Den Helder is maandagmiddag een auto in brand gevlogen toen deze een wasstraat in probeerde te rijden. De auto is volledig uitgebrand.

Het incident gebeurde bij een autowasstraat aan de Kievitstraat. De bestuurder wilde net de wasstraat inrijden, toen hij merkte dat er iets mis was met zijn auto. Hij alarmeerde daarop direct de brandweer. De precieze oorzaak van de brand is nog onbekend, maar waarschijnlijk was er een storing in de elektra van de auto.

Brandstof gelekt

De auto lekte veel brandstof, waardoor de brandweer veel moeite had om het vuur te blussen. Mede door de inzet van een heftruck kon het vuur uiteindelijk worden gedoofd. De gemeente is gevraagd om de gelekte brandstof op te ruimen. De auto is total loss.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.