Terug

Volg Hart van Nederland

Auto slaat over de kop op N61, inzittenden op de vlucht

112

14 mei 2023, 11:05

Op de N61 ter hoogte van IJzendijke is een auto over de kop geslagen. De drie inzittenden, een vrouw en twee mannen, zijn gevlucht.

Zondagochtend rond 7.30 uur ging het mis op de Middenweg. Een blauwe Chevrolet zou tegen een vangrail zijn gereden en daarna op de kop en overdwars op de weg terecht zijn gekomen. Bij aankomst van de hulpdiensten waren de inzittenden nergens meer te bekennen.

Ook politieauto zat vast

Volgens een verslaggever ter plaatse werden het drietal korte tijd later in de omgeving op de Turkijeweg gevonden door de politie. Of ze gewond waren, is niet bekend, maar ze moesten mee naar het bureau om een verklaring af te leggen. Op het bureau bleek dat de bestuurder, een 20-jarige man, niet in het bezit was van een geldig rijbewijs en onder invloed van alcohol en drugs had gereden. De twee andere inzittenden, een man uit Terneuzen en een vrouw uit Breda, van 19 jaar oud zijn aangehouden op verdenking van het verlaten van een plaats ongeval.

Ondertussen onderzochten agenten de auto, waarna bergers hem hebben weggehaald. Zij moesten ook de politieauto waarmee de agenten ter plaatse kwamen uit de berm trekken.

De vangrail waar de blauwe auto tegenaan reed, is beschadigd. Volgens Rijkswaterstaat wordt deze zondagmiddag hersteld. Automobilisten moeten rekening houden met enige hinder hierdoor.

Auto slaat over de kop op N61, inzittenden op de vlucht
0:47
Auto slaat over de kop op N61, inzittenden op de vlucht

Beeld: Provicom

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.