Terug

Volg Hart van Nederland

Auto rolt van kade in Harlingen, bestuurder schrikt zich rot

112

23 feb 2023, 19:43

Hulpdiensten rukten massaal uit nadat in het Friese Harlingen een auto het water in was gereden. De bestuurder besefte pas heel laat wat er was gebeurd.

Hij was namelijk een stukje wandelen en zag bij terugkomst de consternatie in de haven. Even later besefte hij dat de hulpdiensten bezig waren om zijn auto uit het water te halen.

Hoe het voorval heeft kunnen gebeuren is nog duidelijk. Volgens omstanders was de eigenaar van de auto vergeten de auto op de handrem of in een versnelling te zetten, waardoor hij het water in kon glijden.

Duiker trekt veel bekijks

Omdat niet bekend was of er nog iemand in de auto zat, schaalden de hulpdiensten gelijk groot op. Na een controle bleek dat het veilig was, dus al snel werd een berger gebeld om de auto uit het water te takelen.

Een duiker moest komen om te helpen en dat trok veel bekijks. Toeschouwers hadden goed zicht op de werkzaamheden.

Bestuurder schrikt zich rot als zijn auto ineens in het water drijft
0:56
Bestuurder schrikt zich rot als zijn auto ineens in het water drijft

Beeld: Noormannen

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.