Terug

Volg Hart van Nederland

Moeder rijdt kinderdagverblijf binnen in Velserbroek

112

13 dec 2022, 08:34

Een personenauto is dinsdagochtend een kinderdagverblijf binnengereden in Velserbroek. Dat gebeurde rond 07.40 uur bij een pand aan de D. Marotstraat in in de Noord-Hollandse plaats.

De vrouw had net haar kind weggebracht. Toen ze weg wilde rijden maakte ze waarschijnlijk een "bedieningsfout", volgens de politie, waardoor ze met haar auto de gevel van het pand ramde en tot stilstand kwam in de centrale hal. Daar was op dat moment niemand aanwezig.

Bestuurster lichtgewond naar ziekenhuis

Op foto's is te zien hoe een blauwe Suzuki WagonR in de gang van het kinderdagverblijf staat. Ambulances staan paraat, maar er hebben zich nog geen zwaargewond gemeld. De bestuurster is door de toegesnelde ambulance behandeld en met lichte verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd.

De schade aan het pand is aanzienlijk, zo ligt de voordeur eruit. Toch blijft de locatie wel open vandaag, via andere ingangen. Naar aanleiding van het ongeluk wordt onderzoek gedaan naar de rijvaardigheid van de bestuurster.

Beeld: HFV

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.