Terug

Volg Hart van Nederland

Auto ramt woning in Oss, bewoonster komt met de schrik vrij

112

26 feb 2023, 20:55

Een bestuurder van een auto is zondagmiddag in Oss tegen een appartement aan gereden. Het was een "enorme klap", vertelt een woordvoerder van de politie tegen Hart van Nederland. Zowel de auto als de woning liepen flinke schade op.

Volgens de woordvoerder werd de bestuurder onwel, waardoor hij van de weg raakte. De auto botste vervolgens tegen de gevel van het appartement aan de Oostwal aan. "Er was dus geen opzet in het spel", aldus de woordvoerder.

Bewoonster thuis

De bewoonster van het appartement was net thuis toen het gebeurde. Ze was hevig geschrokken, maar raakte niet gewond. Ook de bestuurder van de auto kwam er zonder kleerscheuren vanaf.

De auto en de gevel liepen flinke schade op:

Auto ramt woning in Oss, bewoonster komt met de schrik vrij
0:31
Auto ramt woning in Oss, bewoonster komt met de schrik vrij

Beeld: SQ Vision

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.