Terug

Volg Hart van Nederland

Auto raakt van de weg en crasht ondersteboven tegen woning in Willemsoord

112

9 apr 2022, 18:46

Een grote ravage bij een woning aan de Steenwijkerweg in Willemsoord. Een auto raakte daar zaterdagmiddag van de weg, knalde tegen de woning en kwam daarna op de kop tot stilstand. Twee inzittenden van het voertuig raakten gewond.

Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren, is nog een raadsel. De Steenwijkerweg is een rechte weg, dus de auto kan niet uit de bocht zijn gevlogen. Mogelijk was het wegdek nog glad van een hagelbui die eerder over trok, waardoor de auto in een slip is geraakt.

Het voertuig raakte daarna van de weg en schoof tussen een stel bomen en keien door tegen de gevel van de woning aan. Door de klap sloeg de auto vervolgens over de kop. De twee inzittenden konden door de hulpdiensten worden bevrijd. Zij zijn met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.

Woning gestut

De bewoners van de woning kwamen met de schrik vrij, maar hun huis liep door de crash wel flinke schade op. De brandweer heeft de woning inmiddels gestut. Uit veiligheidsoverwegingen mogen de bewoners niet meer in het voorhuis verblijven. De achterkant van de woning is wel vrijgegeven.

Beeld: Persbureau Meter

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.