Terug

Volg Hart van Nederland

Auto ontploft op oprit in Beuningen: tien woningen beschadigd

Auto ontploft op oprit in Beuningen: tien woningen beschadigd

112

20 apr 2022, 13:47

In het Gelderse Beuningen is woensdagochtend een auto ontploft op de oprit van een huis aan de Korhoenlaan. Op dat moment zat er iemand in het voertuig, deze raakte gewond. Daarnaast raakten tien woningen beschadigd.

De explosie werd veroorzaakt door een gasfles die in de auto lag. Er zou een flinke explosie zijn geweest. De eigenaar van de auto is gewond geraakt door de ontploffing. Deze is naar het ziekenhuis vervoerd, maar is wel aanspreekbaar, zo bevestigt een woordvoerder van de veiligheidsregio aan Hart van Nederland.

Tien huizen beschadigd

"Het was een enorme explosie", aldus de woordvoerder. "Brokstukken zijn van de auto geslingerd, maar gelukkig is daardoor verder niemand gewond geraakt. Er zijn tien woningen beschadigd, denk aan kapot glas, kapotte kozijnen en kapotte dakpannen."

Waar de losstaande gasfles precies lag, kan de woordvoerder niet vertellen. Evenmin is nu duidelijk of het gas tot ontploffing is gekomen omdat de auto is gestart.

Beeld: SPS Media

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.