Terug

Volg Hart van Nederland

Auto stort meters naar beneden bij afrit A27, spectaculaire redding door brandweer

112

7 feb 2023, 07:22

Bij een ongeval op de A27 bij Hilversum is een auto vijftien meter naar beneden gevallen. Dat bevestigt de politie aan Hart van Nederland. De brandweer moest behoorlijk wat toeren uithalen om de 24-jarige bestuurder uit Naarden uit de afgrond te takelen.

De automobilist raakte de macht over het stuur kwijt en vloog net voorbij de vangrail uit de bocht. De auto sloeg vervolgens een paar keer over de kop en kwam onderaan de helling tot stilstand. Wonder boven wonder kon de man zelf uit het wrak komen.

Reddingsactie

Met een speciaal redvoertuig wordt het slachtoffer uiteindelijk op een brancard naar boven getakeld. Het weghalen van de auto heeft zo'n tweeëneenhalf uur geduurd.

De bestuurder raakte gewond en is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Hoe het met het slachtoffer is, is niet bekend. Hoe het ongeluk kon gebeuren, wordt momenteel onderzocht.

Beeld: Caspar Huurdeman

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.