Terug

Volg Hart van Nederland

Auto doorboort rijdende caravan op A58

Auto doorboort rijdende caravan op A58

112

15 apr 2022, 06:53

Een bizar ongeval op de A58 tussen Etten-Leur en Breda. Daar heeft een bestuurder met auto en al een rijdende caravan doorboord en daarmee volledig verwoest. De auto waarachter de caravan hing, kwam ruim honderd meter verderop tot stilstand.

Dat meldt een correspondent ter plaatse. Volgens hem kwamen de twee inzittenden die met hun caravan op pad kwamen met de schrik vrij. Ze zijn in de ambulance gecontroleerd op mogelijke verwondingen. De bestuurder van de auto die vol door de caravan reed is met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

Omdat de A58 bezaaid lag met brokstukken van de caravan, moest de rijksweg worden afgesloten. Verkeer kon via de afslag van een benzinepomp zijn weg vervolgen.

Beeld: SQ Vision

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.