Terug

Volg Hart van Nederland

Amber alert voor vermiste Marley (13) uit Lelystad, vader mogelijk betrokken

Amber alert voor vermiste Marley (13) uit Lelystad, vader mogelijk betrokken

112

30 juni 2022, 13:42

De politie is naarstig op zoek naar de 13-jarige Marley uit Lelystad. De tiener is donderdagochtend rond 09.00 uur op de fiets vertrokken vanaf haar school aan de Tjalk. Sindsdien is ze niet meer gezien. De hulpdienst vraagt mensen die het meisje zien om direct het alarmnummer te bellen. De politie houdt er rekening mee dat de vader van het 13-jarige meisje Marley uit Lelystad mogelijk betrokken is bij haar verdwijning. Volgens een woordvoerster van de politie is het een van de scenario's die onderzocht wordt. In december 2019 liet de politie voor hetzelfde meisje ook een amber alert uitgaan, nadat ze door haar vader ontvoerd was.

Donderdagmiddag verstuurde de politie een amber alert met de oproep om naar Marley uit te kijken omdat ze in levensgevaar is. Het is nog altijd onduidelijk waar ze naartoe is gegaan en of er iets met haar is gebeurd. Ze vertrok donderdag rond 09.00 uur vanaf haar school aan de Tjalk en is daarna niet meer gezien.

Signalement

Het vermiste meisje heeft een blanke huidskleur, is 1.68 meter lang en draagt haar donkerblonde haar in een staart. Toen ze op haar zwarte fiets vertrok droeg zij een blauwe lange jurk met bruine bloemetjes. Ze had ook mogelijk een oranje-roze tas bij zich.

Mensen die meer weten over de vermissing of weten waar het meisje is kunnen de politie bereiken via 0800-6070.

Eerder Amber Alert

Op 4 december 2019 raakte het meisje ook vermist en werd ze een dag later teruggevonden in het centrum van Lelystad, kort nadat het amber alert was verstuurd. Zij was uit huis geplaatst en door haar vader meegenomen. Hij is daarna aangehouden. Onduidelijk is waar de man momenteel is.

ANP / Hart van Nederland

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.