Terug

Volg Hart van Nederland

Agenten halen niet zo 'Smarte' en langzaam rijdende bestuurder met caravan van snelweg

Agenten halen niet zo 'Smarte' en langzaam rijdende bestuurder met caravan van snelweg

112

4 feb 2023, 23:45

De verkeerspolitie Den Haag heeft zaterdagavond op Twitter gemeld dat ze een wel heel opvallende combinatie van de snelweg hebben gehaald: een Smart met daarachter een caravan. De bestuurder reed met snelheid van 'maar liefst' 60 kilometer per uur op de A4.

Het tafereel speelde zich volgens de politie afgelopen week af en leidde tot gefronste wenkbrauwen bij de agenten. De trekhaak van een Smart is namelijk niet bedoeld om een caravan voort te trekken. Er kan hooguit een fietsenrek op worden geplaatst, maar daar houdt dan ook op.

Andere auto

Naast deze bijzondere verschijning, vond de verkeerspolitie ook een aantal defecten. De bestuurder had namelijk niet de losbreekreminrichting aangesloten, waren er geen caravanspiegels aanwezig en de caravan had ook nog eens een gladde band.

Een niet zo'n smarte bestuurder dus en verder rijden stond de verkeerspolitie dan ook niet toe. De man moest zijn caravan afkoppelen en moest van de verkeerspolitie eerst al de defecten verhelpen en een geschikte auto vinden om de caravan uiteindelijk op te halen.

Beeld: Verkeerspolitie Den Haag

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.