Terug

Volg Hart van Nederland

Agent schiet gericht op auto die op hem probeert in te rijden in Tiel

Agent schiet gericht op auto die op hem probeert in te rijden in Tiel

112

9 juli 2022, 22:38

Een agent heeft zaterdagavond gericht geschoten op een auto bij de Tolhuiswal in Tiel, bevestigt de politie aan Hart van Nederland. De auto probeerde op de agenten in te rijden, waarna het vuur werd geopend.

De politie was even voor 21.00 uur in actie gekomen na een melding van een mishandeling aan de Waalkade. Volgens omstanders zou iemand ontvoerd zijn en op de Tolhuiswal uit een kofferbak van de auto zijn gehaald. De politie heeft dit ook gehoord van getuigen, maar kan niet bevestigen dat dit ook zo is gebeurd.

Gewonden

De twee inzittenden van het voertuig werden even later aangehouden in de Kerkstraat in Tiel, meldt de politie, die nog druk bezig is met onderzoek naar het incident en de betrokkenheid van de twee arrestanten.

Een van de agenten is gewond geraakt toen er op hem werd ingereden. Ook een inzittende van de auto is gewond geraakt, maar dit is geen gevolg van het schieten door de agent.

Hart van Nederland/ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.