Terug

Volg Hart van Nederland

Agent herhaaldelijk tegen hoofd geschopt bij burenruzie in Utrecht

Agent herhaaldelijk tegen hoofd geschopt bij burenruzie in Utrecht

112

21 mei 2023, 18:09

Een agent in Utrecht heeft een hersenschudding opgelopen nadat hij werd mishandeld tijdens een burenruzie. Een 31-jarige man is gearresteerd voor poging tot doodslag en er is aangifte tegen hem gedaan.

Twee agenten kwamen zaterdagochtend tot twee keer toe af op een melding van een burenruzie bij een woning aan de F. Koolhovenstraat in de wijk Noordwest. Volgens de politie viel de 31-jarige man, de bewoner van de woning, de agenten bij het tweede bezoek aan. Een van de twee raakte daarbij gewond nadat hij meerdere keren tegen het hoofd werd geschopt Door de aanval liep de agent een hersenschudding op.

Twee man aangehouden

De verdachte zit momenteel vast en wordt maandag voorgeleid aan de rechter-commissaris. Daarnaast is een 57-jarige man, een andere bewoner, gearresteerd omdat hij de aanhouding van de eerste man probeerde te belemmeren. Hij heeft een proces-verbaal ontvangen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.