Terug

Volg Hart van Nederland

A4 en A12 dicht vanwege zware ongelukken met meerdere auto's, files lopen snel op

A4 en A12 dicht vanwege zware ongelukken met meerdere auto's, files lopen snel op

112

25 mei 2023, 08:41

De snelweg A4 richting Den Haag bij Zoeterwoude-Rijndijk is dicht. Er is een ongeluk gebeurd met meerdere auto's en een en ander moet worden opgeruimd. Ook de A12 is richting Den Haag bij knooppunt Lunetten dicht vanwege een ongeluk.

Verkeer dat over de A4 moet kan er langs via de parallelrijbaan of via de omleidingsroute vanaf knooppunt Burgerveen. Ook weggebruikers van de A12 moeten over de parallelbaan. Naar verwachting zijn de opruimwerkzaamheden daar om 09.30 uur klaar.

Files

Volgens de ANWB en Rijkswaterstaat Verkeersinformatie liepen de files snel op. ANWB meldt dat er rond 8.30 uur zo'n 50 minuten vertraging was op de A4 zelf, en op de parallelweg A44 de vertraging opliep tot zo'n 40 minuten. Ook in Leiden waren flinke opstoppingen.

Bij de A12 liepen de vertragingen op tot zo'n 60 minuten.

Inmiddels zijn de vertragingen flink afgenomen.

Hart van Nederland/ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.