Terug

Volg Hart van Nederland

Miljoenenjacht: eerst pech bij de koffers, maar toch nog erg gelukkig einde voor JJ

nieuws

26 mrt 2023, 22:17

Een spannende Miljoenenjacht vanavond. Na bijna alle grote geldbedragen er in de eerste ronde al uit te spelen, kwam er toch nog een gelukkig einde voor JJ.

Vanaf moment 1 was het duidelijk dat het voor JJ een succesvolle avond zou worden bij Miljoenenjacht. Bij de eerste ronde wist hij bijna alle vragen goed te beantwoorden, en ook bij de koffers had hij een zeer goede avond.

Het leek er eerst op dat JJ’s geluk op was toen hij aan het openen van de koffers begon. Vijf miljoen in de tweede koffer? Je zag het gezicht van JJ vertrekken.

Twitteraars hielden hun hart vast bij dat moment:

Maar daarna ging het weer beter, en sloeg JJ deal na deal van de bank af. Zoals zijn vrouw al zei: ‘just go with the flow’. En die flow, die leverde hem een enorm bedrag op. Meerdere tonnen zelfs.

Benieuwd naar hoe de mensen thuis reageerden op het ontvangen van dit enorme bedrag? Bekijk naar de hele aflevering hieronder:

Kijkers waren niet alleen blij voor JJ, maar gunden de prijs ook echt aan de thuiswinnaars, is te lezen op Twitter:

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.