Terug

Volg Hart van Nederland

Lolle (15) uit Maastricht vermist, politie houdt alle opties open

Lolle (15) uit Maastricht vermist, politie houdt alle opties open

112

30 mrt 2023, 13:27

De politie is begonnen met een onderzoek naar de vermissing van de 15-jarige Lolle Woutersen uit Maastricht. Het meisje is sinds dinsdagavond 28 maart vermist uit de Bazuinstraat. Wat er met het meisje is gebeurd is niet bekend, de politie houdt alle opties open.

De politie Limburg laat donderdag aan Hart van Nederland weten dat ze verschillende opties uitloopt waar het meisje zou kunnen zitten. Of ze op eigen initiatief is vertrokken of niet is op dit moment niet duidelijk, aldus de woordvoerder. Het opsporingsteam staat in nauw contact met familie en vrienden om het meisje te vinden.

Mensen met informatie over de vermissing wordt verzocht contact op te nemen via 0900-8844, en daarbij het volgende zaaknummer te vermelden: PL2300-2023047642.

Signalement

Lolle Woutersen is 15 jaar oud, heeft lange bruine haren en droeg op het moment van haar vermissing zwarte skinny jeans, een zwarte top, een zwarte korte jas en witte Nike Air Force 1-schoenen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.