Terug

Volg Hart van Nederland

Zeer tragisch: man (76) in Vroomshoop doodgereden voor de ogen van zijn vrouw

Zeer tragisch: man (76) in Vroomshoop doodgereden voor de ogen van zijn vrouw

112

19 dec 2020, 21:28

In de Overijsselse plaats Vroomshoop is een 76-jarige man doodgereden door een passerende auto. Het slachtoffer liep op de Tonnendijk (N341), volgens zijn vrouw om de autoverlichting te controleren. De vrouw zat in hun geparkeerde auto toen haar man werd aangereden. Haar man, afkomstig uit het dorp Sibculo, werd nog gereanimeerd maar overleed ter plaatse.

Bestuurster mee naar bureau

De bestuurster van de auto is meegenomen naar het politiebureau voor het afleggen van een verklaring. Rechercheurs doen ter plaatse nader onderzoek naar het incident. Lees ook: Automobilist raakt buiten westen door lachgas en ramt pijlwagen op A20 Een onbekende man heeft kort na de aanrijding de 76-jarige gereanimeerd. De politie wil graag met deze onbekende man in contact komen en verzoekt hem contact op te nemen.

Een man die over de Tonnendijk (N341) in #Vroomshoop liep is aangereden door een passerende auto. Hij overleed ter plaatse. De bestuurster is voor het afleggen van verklaring meegenomen naar het politiebureau. De verkeersongevallenanalyst doet onderzoek naar de toedracht. 1/2

— Politie Overijssel (@POL_Overijssel) December 19, 2020 Beeld: SPS Media

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.